L’Era de Can Burguès se encuentra en el corazón de la comarca de la Selva, uno de los pulmones de la provincia de Girona, que va desde los pies del Montseny hasta las Guilleries.

Si decidís visitarnos en bicicleta, descubriréis bosques, montañas y ríos extraordinarios.

ALQUILER DE BICICLETAS

 A continuación, os adjuntamos algunas empresas que alquilan todo tipo de bicicletas (MTB, carretera, eléctrica o paseo) y que están muy cerca de l’era.

* El CENTRO BIKER GIRONA puede traer las bicicletas a l’Era y organizar rutas desde la casa.

VIAS VERDES

L’Era de can burgués se encuentra en medio del carrillet de Olot. La vía verde más importante de la provincia, que va desde Olot hasta Sant Antoni de Calonge.
En el siguiente enlace encontraréis todas las rutas cerca de l’Era y muchas otras informaciones de interés: www.viesverdes.cat

CENTRO BTT LA SELVA

Gracias a sus 20 rutas y 316 km señalizados, el Centro BTT La Selva es uno de los más grandes de Catalunya. Se encuentra en Amer, al lado de la antigua estación de tren del Carrilet (tren de via estrecha).

Podéis obtener más información haciendo clic en el siguiente enlace:

www.catalunya.com/centre-btt-la-selva-16-15003-1

 

LLORET CYCLING

En el portal de Lloret Cycling trobareu rutes molt detallades per a fer tant en BTT com en bicicleta de carretera per tota la comarca de la Selva.

Podeu obtenir més informació clicant el següent link:

www.lloretcycling.com

 

LA SELVA TURISME

En el portal de la selva turisme trobareu rutes en btt molt interessants pels voltant de l’Era. Podeu obtenir més informació clicant el següent link:

www.laselvaturisme.com/la-selva/senderisme-cicloturisme-btt-la-selva/

 

DH BIKEPARK OSOR

A només 20 minuts de l’Era, al mig del parc natural de les Guilleries, hi ha un dels millors Bike Parks del país. Trobaràs pistes amb baixades de més de 15 minuts i 700 m de desnivell.

Podeu obtenir més informació clicant el següent link:

www.pureriding.eu

info@pureriding.eu

+34 633 78 67 27

 

MECÀNIC DE BICICLETES LOCAL

A l’Era disposem d’una caixa d’eines específicament per a bicicletes. Si et cal una reparació professional, pots anar a Bicicletes Ribes: C/Girona, 2, Anglès – Tel.:+34 972 42 01 60 – Mail: llribesangles@gmail.com  (a 10 minuts de l’Era).

També podeu anar a Girona, a menys de 30 minuts de l’Era, on trobareu un gran nombre de botigues amb taller de bicicletes.

 

LA SALA POLIVALENT

 

A l’Era de can burguès disposem d’una sala polivalent de 100 m2. Amb unes vistes immillorables a la natura, equipada amb parquet, aire condicionat i calefacció .

Un espai perfecte per fer estiraments o bicicleta estàtica.

 

TAXI I VEHICLE DE SUPORT

 

L’empresa GIRONA TAXI, ofereix als nostres clients un servei de recollida de bicicletes, equipatges i passatgers a l’aeroport i també un vehicle de suport i assistència per a les vostres excursions.

Disposen de vehicles moderns i confortables per a 8 passatgers

GIRONATAXI:  www.gironataxi.cat, info@gironataxi.cat, +34 649 85 24 54

Taxis per a 8 passatgers

Transport de 10 bicicletes

Gran capacitat per portar equipatge