A l’Era de Can Burguès podràs dur a terme qualsevol tipus d’activitat al aire lliure o relacionada amb la natura. Contem amb un equip de col·laboradors i professionals que et podran oferir un ampli ventall de programes adaptat a les teves necessitats.
Podeu veu-re el reportatge complert a

Celebracions

Tens un aniversari? Un bateig? Vols organitzar un dinar familiar? Tens pensat casar-te aquest proper any?

A l’Era de Can Burguès posem a la teva disposició una agenda de contactes i professionals ideal per garantir l’èxit de qualsevol trobada i celebració. Floristeria, fotografia, vídeo, càtering, wedding planner i molts altres serveis més.

Contacta amb nosaltres!

Consulta’ns
CAPTCHA
Please wait...

Empreses

Des de l’Era de Can Burguès som especialistes en generar experiències a persones que aporten valor a les empreses. Ens encarreguem d’organitzar, gestionar i celebrar tot tipus d’activitats per empreses per tal d’enfortir els seus vincles a través de diferents tipus d’activitats.

Entre les més comuns són el Coaching i el Team Building, dirigides principalment a vincular treballadors de les empreses i fer-los sentir com un veritable equip.

Porta la teva empresa a l’Era de Can Burguès!


Consulta’ns
CAPTCHA
Please wait...

Salut

Per gaudir d’una bona salut és necessari que et cuidis. A l’Era de Can Burguès posem al teu abast un ampli ventall de serveis perquè organitzis activitats, tallers o seminaris encarats a la millora de la teva salut. Alguns dels tallers que s’organitzen a l’Era són: Ioga, tai-txi, meditació, escolta evolutiva, estades esportives, programes Detox, etc. gràcies a l’entorn del que gaudeix la casa.

Relaxa’t, troba’t a tu mateix o descobreix tot el que et pot oferir l’entorn de l’Era de Can a l’hora de programar un taller.

Participa en les nostres activitats!

Consulta’ns
CAPTCHA
Please wait...

Vacances

A l’Era de Can Burguès podràs gaudir d’un merescut descans amb uns serveis de luxe. Amb piscina, barbacoa i tot el que necessites per recuperar-te del dia a dia.

Relaxa’t, i gaudeix de l’entorn de l’Era de Can Burguès!

Consulta’ns
CAPTCHA
Please wait...