L’Era de Can Burguès es troba al cor de la comarca de la Selva, un dels pulmons de la província de Girona, que va des de els peus del Montseny fins a les Guilleries.

Si decidiu visitar-nos en bicicleta, descobrireu boscos, muntanyes i rius extraordinaris.

LLOGUER DE BICICLETES

 A continuació, us adjuntem algunes empreses que lloguen tot tipus de bicicletes (MTB, carretera, elèctrica o passeig) i que estan molt aprop de l’era.

* El CENTRE BIKER GIRONA pot portar les bicicletes a l’Era i organitzar rutes des de la casa.

VIES VERDES

L’Era de can Burguès es troba enmig del carrillet d’Olot. La via verda més important de la provincia, que va des d’Olot fins a Sant Antoni de Calonge.
En el sigüent enllaç trobareu totes les rutes aprop de l’Era i moltes altres informacions d’interès: www.viesverdes.cat

CENTRE BTT LA SELVA

Gracies a les seves 20 rutes i 316 km senyalitzats, el Centre BTT La Selva és un dels més grans de Catalunya. Es troba a Amer, al costat de l’antiga estació de tren del Carrilet (tren de via estreta).

Podeu obtenir més informació fent clic al següent enllaç:

www.catalunya.com/centre-btt-la-selva-16-15003-1

 

LLORET CYCLING

En el portal de Lloret Cycling trobareu rutes molt detallades per a fer tant en BTT com en bicicleta de carretera per tota la comarca de la Selva.

Podeu obtenir més informació clicant el següent link:

www.lloretcycling.com

 

LA SELVA TURISME

En el portal de la selva turisme trobareu rutes en btt molt interessants pels voltant de l’Era. Podeu obtenir més informació clicant el següent link:

www.laselvaturisme.com/la-selva/senderisme-cicloturisme-btt-la-selva/

 

DH BIKEPARK OSOR

A només 20 minuts de l’Era, al mig del parc natural de les Guilleries, hi ha un dels millors Bike Parks del país. Trobaràs pistes amb baixades de més de 15 minuts i 700 m de desnivell.

Podeu obtenir més informació clicant el següent link:

www.pureriding.eu

info@pureriding.eu

+34 633 78 67 27

 

MECÀNIC DE BICICLETES LOCAL

A l’Era disposem d’una caixa d’eines específicament per a bicicletes. Si et cal una reparació professional, pots anar a Bicicletes Ribes: C/Girona, 2, Anglès – Tel.:+34 972 42 01 60 – Mail: llribesangles@gmail.com  (a 10 minuts de l’Era).

També podeu anar a Girona, a menys de 30 minuts de l’Era, on trobareu un gran nombre de botigues amb taller de bicicletes.

 

LA SALA POLIVALENT

 

A l’Era de can burguès disposem d’una sala polivalent de 100 m2. Amb unes vistes immillorables a la natura, equipada amb parquet, aire condicionat i calefacció .

Un espai perfecte per fer estiraments o bicicleta estàtica.

 

TAXI I VEHICLE DE SUPORT

 

L’empresa GIRONA TAXI, ofereix als nostres clients un servei de recollida de bicicletes, equipatges i passatgers a l’aeroport i també un vehicle de suport i assistència per a les vostres excursions.

Disposen de vehicles moderns i confortables per a 8 passatgers

GIRONATAXI:  www.gironataxi.cat, info@gironataxi.cat, +34 649 85 24 54

Taxis per a 8 passatgers

Transport de 10 bicicletes

Gran capacitat per portar equipatge