Serveis de la casa

A l’Era de Can Burguès posem a la teva disposició tot el que necessites per a gaudir de la teva estada i fer que et sentis com a casa (elements de cuina, llençols, mantes, edredons, tovalloles, paper higiènic, etc). Només cal que portis la teva maleta.
A part del lloguer de la casa, també ens podeu contractar el servei de cuina i neteja.
 
Si necessites qualsevol servei del que no disposem, t’ajudarem a trobar el proveïdor perfecte per a tu (lloguer de bicicletes, lloguer de mobiliari per events, oci adult i infantil, taxi, etc).
 
Per si mai necessites qualsevol cosa durant la teva estada, mirem d’estar sempre disponibles i donar un servei de recepció 24 hores mentre estiguis a l’Era.

 

Serveis de gestió

A l’Era de Can Burguès elaborem un programa d’activitats a mida per dinamitzar els objectius del teu taller, seminari o grup de treball.

Compta amb un espai vital en un entorn privilegiat i energètic que afavoreix la pràctica d’activitats relacionades amb el medi natural, així com, compta amb un equip de professionals que t’oferiran programes específics per trobades d’empresa, grups de coatch, estades esportives, etc.

Consulta’ns
CAPTCHA
Please wait...
Casaments a L'Era de Can Burguès