Benvinguts a l’Era de Can Burguès

L’Era de Can Burguès és una masia del segle XVIII restaurada i situada a Brunyola (La Selva) que compta amb un entorn de 128 hectàrees de natura i amb una capacitat de fins a 42 persones. A la masia hi conviu la calma del passat amb la frescor del present, l’estètica amb la funcionalitat i l’harmonia amb el confort.

Ideal per a estades breus o de llarga durada, la casa gaudeix d’una cuina amplia i equipada amb tot el necessari per a qualsevol tipus de celebració. Així com, diverses sales de descans, 11 habitacions, una sala de jocs situada a la part superior i Wi-Fi a tota la zona.

La zona exterior de la masia està condicionada amb una barbacoa, piscina, camp de futbol i tennis, per tal de poder realitzar les activitats que desitgis (tallers de salut, events d’empresa, celebracions familiars, estades esportives, etc.). Les llargues extensions de bosc i jardí de l’Era et permeten fer agradables caminades o rutes amb bicicleta degudament senyalitzades.

A més, disposem d’una sala polivalent de 100 m2 amb il·luminació natural, equipada amb parquet, aire condicionat i una cuina ideal per dur a terme qualsevol tipus d’activitat o event.

 

 

A l’Era de Can Burguès t’obrim les portes de casa, envolta’t de natura i connecta amb l’entorn.

La casa es lloga sencera i en exclusiva per les 42 places de les quals disposa.