Preguntes freqüents

La casa disposa de tot el necessari en les HABITACIONS?

Si, la casa s’entrega amb els llits fets. I també teniu mantes i edredons a la vostra disposició.

De quantes PLACES disposa la casa?

40 places repartides entre la masia (34 places: 4 llits de matrimoni 26 llits individuals) i els apartaments annexes (6 places). El preu és el mateix independentment del nombre de llits que s’ocupin a la masia. Si no s’ocupen els apartaments, si que fem un descompte.

La casa disposa de tot el necessari a la CUINA?

La casa disposa de tot el necessari per cuinar per 40 persones (plats, gots, coberts i estris de cuina). Si voleu un àpat per més persones, hauríeu de contractar un càtering.

La casa disposa de tot el necessari en els LAVABOS?

Si, la casa disposa de tovalloles i paper de wàter per a 40 persones.

La casa disposa de TAULES i CADIRES?

La casa disposa d’un menjador interior per a 40 persones. També disposem de taules i cadires de plàstic per a 40 persones que es poden treure a l’exterior.

A quina hora es el CHECK IN i el CHECK OUT?

El Check In és a partir de les 12h i el Check Out abans de les 16h. La propietat podrà ser més flexible en els horaris si no té una reserva prèvia o posterior.

Hi ha un MÍNIM DE NITS per a fer una reserva?

El mínim de nits per fer una reserva són 2. Tot i que en temporada baixa, i per a jornades de treball o trobades familiars, es pot llogar l’Era per una sola jornada, sense pernoctar.

La casa es lloga en EXCLUSIVA?

Sempre. No es lloga mai l’Era a dos grups al mateix temps. Els nostres clients sempre gaudeixen de totes les nostres instal·lacions en exclusiva.

Es poden afegir LLITS SUPLETORIS?

Si, es poden afegir llits supletoris a 25€/llit/nit + 10% d’IVA.

Teniu BRESSOLS a la nostra disposició?

Si, disposem de 3 bressols.

Casaments a L'Era de Can Burguès
Teniu TRONES pels nens?

Si, disposem de 2 trones altes i 2 cadiretes que s’adapten a una cadira d’adult.

Es poden portar ANIMALS?

Si, sempre i quan no entrin a la casa i els apartaments. La casa disposa d’un porxo on poden dormir tranquil·lament.

Organitzeu ESDEVENIMENTS?

Nosaltres lloguem la casa, no organitzem esdeveniments. Però si necessiteu trobar proveïdors per a organitzar el vostre esdeveniment o enriquir la vostra estada, us posarem a la vostra disposició un ampli dossier amb proveïdors locals de confiança.

Teniu MATERIAL ESPORTIU?

Si, l’Era disposa de pista de pàdel, futbol, futbol sala, bàsquet, tenis, bicicletes, bàdminton i ping-pong. Per a poder jugar a tots aquests esports, posem a la vostra disposició les pales, raquetes i pilotes que son necessàries.

Teniu MATERIAL DE MEDITACIÓ?

Disposem de varies estoretes i mantes per meditar. També disposem d’una sala de 100m2 per meditar en grup i una sala de meditació individual.

Teniu BICICLETES?

Si, tenim 3-4 bicicletes per adults i 3-4 bicicletes infantils.

Teniu WIFI?

Si, a tota la casa, sala polivalent i exteriors. Amb senyal oberta i gratuïta.

Teniu TV PER SATÈL·LIT?

Es una instal·lació que posarem a finals de 2019.

Teniu CALEFACCIÓ i AIRE ACONDICIONAT?

Tenim calefacció a les habitacions fresques i aire condicionat a les habitacions del pis superior, que són més calentes a l’estiu.

Teniu SERVEI DE NETEJA i PLANXA?

Si un client vol que es netegi la casa durant la seva estada o que algú vingui a planxar roba, es pot contractar el servei.

Casaments a L'Era de Can Burguès
Teniu SERVEI DE CUINA?

Nosaltres només cuinem quan ens contracten tots els àpats de l’estada. Per àpats puntuals us podem ajudar a buscar un servei de cuina del vostre gust.

Les llars de foc disposen de LLENYA?

Sí.

Com s’ha de DEIXAR LA CASA?

La casa s’ha de deixar amb les habitacions recollides. S’han de llençar les bosses d’escombraries als contenidors que hi ha a la sortida de la casa. S’ha de recollir la brossa, que s’hagi deixat als exteriors (terres i jardins). I s’ha de recollir el parament contractat abans de les 48h següents a la fi de l’arrendament.

Més dubtes?

Consulta’ns

CAPTCHA
Please wait...